Idag har vi vår första "jobba-hemifrån-förbered-seminarium-för-100-barn-dag" och så långt har vi ätit frukost. Helt plötsligt befinner vi oss utanför bubblan, människor förväntar sig saker och jag måste verkligen säga att jag tycker om det! En av de saker vi ska jobba med idag är att förbereda en lektion som vi ska hålla för olika klasser som ska handla om Sverige. Barnen är i åldrarna 5-10 år och vi måste vara ytterst försiktiga med hur vi pratar eftersom vi är i en vanlig skola, precis som i vårt kära hemland Sverige. Hemskt spännande, med nästan all betoning på hemskt. Bara tanken på att stå inför dessa barn och prata på stammande engelska är svindlande.

Vår andra uppgift är att hålla någon sorts lektion för barn i samma åldrar som innan men inför ca 100 barn samtidigt i en aula. I can't even..

Försöker sätta rätt fokus och lyssnar på Holy Spirit av Kim Walker, känns fantastiskt skönt att veta att oberoende av hur vi presterar på dessa barnsamlingar så är Pappa Gud konstant och älskar oss utan slut. Amen.

Bjuder på en del av ett kollage jag gjorde till min hemförsamling Salemkyrkan i Mo!
"In your Freedom"
 
//Julius

Kommentera

Publiceras ej